Ειδικές Τιμές για εκπαιδευτικά σεμινάρια της TUV Austria Hellas

αναρτήθηκε στις 13 Σεπ 2016, 9:03 π.μ. από το χρήστη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ   [ ενημερώθηκε 13 Σεπ 2016, 9:03 π.μ. ]
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στον Πίνακα που επισυνάπτεται μπορείτε να δείτε μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώνει η TUV Austria Hellas στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και την Μυτιλήνη. Για τα Σεμινάρια αυτά πετύχαμε ειδικές τιμές για τους Περιβαλλοντολόγους - Μέλη της ΕΠΠΕ που θέλουν να τα παρακολουθήσουν. Στον Πίνακα μπορείτε να δείτε το αρχικό κόστος των Σεμιναρίων και την Τιμή Προσφοράς που ισχύει για τα Μέλη μας.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει κάποιο από τα Σεμινάρια αυτά, μπορεί να επικοινωνήσει με την TUV Austria Hellas για να κλείσει θέση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί από τις ειδικές τιμές είναι να δηλώσει στον Φορέα ότι είναι μέλος της ΕΠΠΕ κατά την διαδικασία εγγραφής και ότι δικαιούται της ειδικής έκπτωσης. Να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει για τα ταμειακός εντάξει Μέλη, οπότε σε κάθε αίτηση θα γίνεται επιβεβαίωση ότι ο αιτών δικαιούται της έκπτωσης.

Η οργάνωση και διενέργεια των σεμιναρίων είναι αποκλειστική ευθύνη της TUV Austria Hellas και η ΕΠΠΕ δεν συμμετέχει με κάποιο τρόπο σε αυτά.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΔΣ στο mail της Γραμματείας (grammateia@eppe.gr).

Για το ΔΣ της ΕΠΠΕ,
Δημήτρης Γεωργίου