ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΠΕ | ΚΥΡΙΑΚΗ 18/06/2017

αναρτήθηκε στις 10 Ιουν 2017, 10:22 π.μ. από το χρήστη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, η ΕΠΠΕ θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, την Κυριακή 18 Ιουνίου. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΠΕ στο κτίριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αθήνα, Βουλγαροκτόνου 30, ΤΚ 11472. Η κάλπη θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 16:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΕΠΠΕ. Όποιος δεν έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του για το έτος 2017 και επιθυμεί να ψηφίσει, θα μπορεί να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους έως και την ημέρα των εκλογών. Οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής της ετήσιας συνδρομής θα βρείτε εδω: http://www.eppe.gr/engraphes--syndromes

Θα υπάρξει δυνατότητα επιστολικής ψήφου για τα μέλη που δεν θα μπορούν να έρθουν με φυσική παρουσία στα γραφεία της ΕΠΠΕ. Η διαδικασία της επιστολικής ψήφου είναι η εξής:
  1. Εκτυπώνετε το ψηφοδέλτιο που επισυνάπτεται στο παρόν μήνυμα, σε απλό χαρτί Α4 σε ασπρόμαυρο εκτυπωτή.
  2. Επιλέγετε έως τρεις (3) υποψηφίους, βάζοντας σταυρό προτίμησης αριστερά από το όνομά τους.
  3. Τοποθετείτε το ψηφοδέλτιο εντός λευκού φακέλου ο οποίος θα πρέπει να στερείται άλλων διακριτικών, διαστάσεων 11,4 x 16,2 cm
  4. Σφραγίζετε τον φάκελο
  5. Συμπληρώνετε την Υπεύθυνη Δήλωση που επισυνάπτεται στο παρόν μήνυμα, την εκτυπώνετε και την υπογράφετε.
  6. Ταχυδρομείτε την υπεύθυνη Δήλωση μαζί με τον φάκελο του ψηφοδελτίου  (δηλαδή η διαδικασία είναι: το συμπληρωμένο ψηφοδέλτιο μέσα σε ένα φάκελο και αυτός ο φάκελος, μέσα σε έναν άλλο μαζί με την υπεύθυνη δήλωση) στην διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 105, 11523, Αθήνα, υπόψη κας 'Άλκηστις Στάμου.  (μέλος Εφορευτικής Επιτροπής)
Έγκυρα θα θεωρηθούν τα ψηφοδέλτια που θα φθάσουν ταχυδρομικά έως το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Την ημέρα των εκλογών, η εφορευτική επιτροπή θα ανοίξει τους φακέλους και εφόσον η Υ.Δ. είναι εντάξει θα τοποθετήσει το ψηφοδέλτιο εντός της κάλπης για να καταμετρηθεί μαζί με τα υπόλοιπα όταν τελειώσει η διαδικασία των εκλογών.

Ελπίζουμε στην συμμετοχή όλων σας στην διαδικασία των εκλογών.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,
10 Ιουν 2017, 10:22 π.μ.