Προκήρυξη Εκλογών Δ.Σ. ΕΠΠΕ 2019

αναρτήθηκε στις 1 Ιουν 2019, 5:36 π.μ. από το χρήστη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως αποφασίστηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση, η ΕΠΠΕ προχωράει σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε στην Γενική Συνέλευση απαρτίζεται από τους:

Δημήτρη Γεωργίου, Βασιλική Βασιλάτου, Γιασεμή Φράγκου. Αναπληρωματικό μέλος εκλέχθηκε ο κύριος Αναστάσιος Πεταλάς.

Ως ημερομηνία των εκλογών ορίστηκε η Κυριακή 23 Ιουνίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, σύμφωνα με το καταστατικό μπορούν να την καταθέσουν μέχρι και 15 ημέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι και το Σάββατο 8 Ιουνίου. Η κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να αποσταλεί στο email της Γραμματείας της ΕΠΠΕ: grammateia@eppe.gr από τον ίδιο τον υποψήφιο. Όποιος και όποια εκ των υποψηφίων επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν και ένα ενημερωτικό κείμενο - επιστολή που θα απευθύνεται προς τα μέλη της ΕΠΠΕ. Τα ονόματα των υποψηφίων καθώς και οι επιστολές θα αποσταλλούν σε όλα τα μέλη με την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι το διατηρούν τα μέλη της Ένωσης που έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους για το τρέχον έτος.

Αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία, καθώς η ΕΠΠΕ μας χρειάζεται όλους.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος