Προκήρυξη Εκλογών Παραρτήματος Β. Ελλάδας της ΕΠΠΕ και Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Μελών για την εκλογή στο Προεδρείο

αναρτήθηκε στις 26 Φεβ 2010, 10:27 π.μ. από το χρήστη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΠΟΥΖΕΛΗΣ   [ ενημερώθηκε 1 Μαρ 2010, 5:36 π.μ.από Γραμματεία ΕΠΠΕ ]
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο ενίσχυσης και βελτίωσης της λειτουργίας της ΕΠΠΕ ανακοινώνεται η προκήρυξη εκλογών για τη σύσταση προεδρείου του Περιφερειακού Παραρτήματος της Βορείου Ελλάδας. Σκοπός αυτού του Παραρτήματος είναι η ανάδειξη του Περιβαλλοντολόγου και η ενεργή συμμετοχή του στα κοινά σε τοπικό επίπεδο ως επιστημονική παρέμβαση.

Με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής οι εκλογές ορίστηκαν για την 17/3/2010.

Καλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την κάλυψη των 3 τακτικών και των 2 αναπληρωματικών θέσεων να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας σχετική αίτηση στο  ekloges_BE@eppe.gr ως και την 4/3/2010. Στις 5/3/2010 η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων καθώς, και τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας (θα εφαρμοστούν οι ίδιοι όροι που ισχύουν για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΠΕ).

Δικαίωμα εκλογής και ψήφου θα έχουν τα μέλη τα οποία κατοικούν σε οποιαδήποτε περιοχή των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με την Ένωση για το τρέχον έτος (2010) έως τις 16/3/2010. Σχετικά με την τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις μέχρι σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα δείτε εδώ.

Με εκτίμηση,

Η εφορευτική επιτροπή