Προκήρυξη Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα Σ.Δ.Ε. & Απόκτηση αποκλειστικής Α' ανάθεσης για το μάθημα "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση"

αναρτήθηκε στις 16 Φεβ 2017, 1:56 π.μ. από το χρήστη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η αναμενόμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) για τη σχολική χρονιά 2016-2017, την οποία θα βρείτε εδώ

Όπως θα δείτε, το Μάθημα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) περνά για πρώτη φορά σε αποκλειστική Α' Ανάθεση στον κλάδο ΠΕ12.13 Περιβαλλοντολόγοι (όπου ανήκουν οι Πτυχιούχοι Περιβαλλοντολόγοι και οι Μηχανικοί Περιβάλλοντος). Αυτό σημαίνει ότι όλες οι σχετικές θέσεις εργασίας ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα 58 ΣΔΕ και τα επιπλέον εκτός έδρας τμήματά τους ανά την Ελλάδα ανοίγουν αποκλειστικά για τον κλάδο μας.

 

Τονίζουμε ότι για την ανάληψη καθηκόντων ωρομίσθιου εκπαιδευτή στα Σ.Δ.Ε. το τρέχον έτος δεν απαιτείται η εκπαιδευτική πιστοποίηση ή σπουδές παιδαγωγικής επάρκειας.

 

Η Προθεσμία Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων (στην ηλ. δ/νση https://mis.inedivim.gr) είναι από 14/02/2017 έως και 01/03/2017(ώρα 17:00)

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, θα χρειαστεί να αποστείλετε τα δικαιολογητικά σας ταχυδρομικώς. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ανατρέξτε στην προκήρυξη.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΠΠΕ,

Μαρία Παπανικολάου
Comments