9ο Πανελλήνιο Γεωγραφικό Συνέδριο

αναρτήθηκε στις 28 Δεκ 2009, 7:16 π.μ. από το χρήστη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΠΟΥΖΕΛΗΣ   [ ενημερώθηκε 28 Δεκ 2009, 7:19 π.μ. ]
Η Ελληνική Γεωγραφική Εταιρεία έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 9ο Πανελλήνιο Γεωγραφικό Συνέδριο που διοργανώνεται με την ευγενική φιλοξενία του Τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου από 4-6 Νοεμβρίου 2010, φιλοδοξεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος των γεωγραφικών θεμάτων. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση επίκαιρων γεωγραφικών θεμάτων που σχετίζονται τόσο με τον ελλαδικό όσο και το διεθνή χώρο.

Οι παρουσιάσεις θα οργανωθούν σε επιμέρους ομάδες εργασίας (παράλληλες συνεδρίες). Η ανακοίνωση αυτών των ομάδων θα γίνει μετά την αξιολόγηση των περιλήψεων.

Οι περιλήψεις των εργασιών θα συμπεριληφθούν σε τόμο ενώ τα πρακτικά του συνεδρίου θα παρουσιασθούν σε ηλεκτρονική μορφή (memory stick) που θα διανεμηθεί στους συνέδρους. Τα πρακτικά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων στο 9ο Γεωγραφικό Συνέδριο, παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 18η Ιανουαρίου 2010.
Comments